Grabador de CD/DVD gratuït

La gran majoria de vosaltres probablement coneix un tal Nero, segurament un dels millors editors de CD’s que hi ha actualment, però resulta que és de pago i jo no soc partidari de l’us de cracks, ja que havent-hi software de bona qualitat disponible de forma gratuïta no cal robar el producte d’un altre.

S’ha de dir que en segons quines ocasions i necessitats és molt probable que Nero sigui l’eina que necessitem, però en el meu cas no ha estat mai així, acostumo a voler grabar un cd i ja està.

Linux ja disposa de software gratuït de la categoria de Nero, es per això que als usuaris de Windows us presento l’Infrarecorder, el podeu descarregar de la pagina que linko i s’instal·la amb el clàssic siguiente-siguient-aceptar.

Link a Infrarecorder

Moltes gràices.

Marc

Author: Marc

https://www.linkedin.com/in/joanmarcriera/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *